5 دستور یا Prompt فوق العاده و کاربردی در Chat GPT

فهرست محتوا

prompt یا دستور در Chat GPT چیست؟ 

در ChatGPT، پرامپت یا دستور (prompt) به معنای جمله‌ای است که به مدل ارسال می‌شود تا به آن پاسخ دهد یا بر اساس آن ادامه گفتگو را بسازد. پرامپت معمولاً جمله‌ای است که حاوی سوال، دستور، درخواست یا هر نوع ورودی مورد انتظار برای مدل است. به طور کلی، پرامپت مشخص می‌کند که میخواهیم از مدل چه چیزی بپرسیم یا به آن چه چیزی بگوییم.

برای مثال، اگر بخواهیم از ChatGPT بپرسیم “آیا یادگیری گوگل آنالیتیکس 4 برای متخصص های سئو ضروی است؟”، این جمله به عنوان پرامپت به مدل ارسال می‌شود و مدل سعی می‌کند بهترین پاسخ را بر اساس دانشی که از پیش یادگرفته، تولید کند. پرامپت‌ها می‌توانند به صورت ساده یک جمله باشند یا شامل چند جمله با توجیهات بیشتر باشند تا مدل را درک کامل‌تری از سوال یا درخواست ما یاری کنند.

مهم است که پرامپت‌ها به صورت واضح و دقیق فرمول سازی شوند تا مدل بتواند به درستی به آن‌ها پاسخ دهد. همچنین، پرامپت‌های خوب می‌توانند شامل اطلاعات مربوط به سناریو، سوالات فرعی یا توضیحات بیشتر باشند تا گفتگو را برای مدل مشخص‌تر و معنادارتر کنند. 

نوشتن تبلیغ یا ad برای کمپین های گوگل ادز در chat gpt 

نوشتن عنوان و دیسکریپشن برای گوگل ادز مخصوصا برای افرادی که مهارت تبلیغ نویسی ندارند کاری دشوار است. اما با چت جی پی تی این مشکل کمرنگ شده. 

  • دستور 1: به عنوان یک متخصص گوگل ادز عمل کن و برای من 12 عنوان و 4 دیسکریپشن برای یک کمپین گوگل ادز در حوزه [نام حوزه] که در آن کمپین محصول/ خدمت [نام محصول/ خدمت] تبلیغ میشود که ارزش و مزیت های رقابتی آن [لیست ارزش/مزیت رقابتی] می باشد بنویس. دقت داشته باش عنوان های تبلیغاتی جذاب باشند. عنوان ها تا 30 کاراکتر و دیسکریپشن ها تا 90 کاراکتر می توانند باشند. 

دستورات بهینه سازی صفحات فرود یا landing page 

بیشترین مشکل متخصص های گوگل ادز در بهینه سازی کمپین های گوگل ادوردز مربوط به متریک landing page experience (یکی از متریک های quality score ) در گوگل ادز است. چالشی که در دوره گوگل ادز طی یک جلسه 2 ساعته برای بچه های دوره رفع شد. این مشکل از اونجایی که از اسم اون پیداست مربوط به صفحه لندینگ شما میشه. 

اینجا چند دستور chat gpt رو با هم برای داشتن یک صفحه لندینگ بهتر با هم میبینیم. 

  • دستور 2: کاربر از این صفحه به آدرس [آدرس صفحه] به چه چیزی میرسه، چه نیاز هایی از کاربر رفع میشه و چه کارهایی در این صفحه میتونه انجام بده؟ و چرا یک کاربر باید اون کار رو انجام بده؟ 

به قول سئوکار ها این یک روش کلاه سیاه برای این هست که متوجه بشیم آیا صفحه لندینگ ما نسبت به تبلیغات و کمپین برگزار شده خوب عمل خواهد کرد یا خیر؟ همچنین CTA های خوبی برای این صفحه اندینگ در نظر گرفته شده یا خیر؟ 

  • دستور 3: من در حال حاضر میخواهم یک کمپین سرچ گوگل ادز برای این صفحه [آدرس صفحه] داخل گوگل ادز برگزار کنم. محصول/خدمت ارائه شده من [نام محصول/خدمت] است. ایا پیشنهادی برای بهینه سازی یا بهبود این صفحه فرود داری؟ 

این دستور به شما ایده و پیشنهاد های کلی نسبت به بهینه سازی و تدوین و طراحی یک صفحه لندینگ بهتر میدهد. 

  • دستور 4:  عنوان صفحه [آدرس صفحه] را با توجه به ارزش و مزیت رقابتی من که [توضیح ارزش و مزیت] می باشد بازنویسی کن. همچنین از کلمه کلیدی [کلمه کلیدی] در آن استفاده کن. 

اولین سکشن و قسمتی که کاربر بعد از فرود روی صفحه لندینگ کمپین گوگل ادز شما میبیند مهم ترین قسمت صفحه شماست. چرا که شما 3 تا 5 ثانیه بیشتر فرصت ندارید تا کاربر خود را ترغیب کنید. 

دستور بهینه سازی و بهبود ترخ تبدیل در chat gpt 

  • دستور 5: نرخ تبدیل کمپین گوگل ادز من در هفته گذشته به میزان 30% کاهش داشته است. چه متریک و دایمنشن ها و چه گزارش های از گوگل آنالیتیکس 4 به من کمک خواهد کرد تا این موضوع را پیدا و رفع کنم ؟ 

هدف استفاده از دستورات

امیدوارم از این دستورات در Chat GPT استفاده کنید و بتوانید در زمان و کیفیت ساخت کمپین های تبلیغاتی گوگل ادز خود صرفه جویی کنید. این تنها هدف استفاده از هوش مصنوعی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

تایید شد، اسنوپ داگ مصرف ماریجوانا را ترک کرد

انواع بیدینگ استراتژی (bidding strategy) در گوگل ادز

حذف گوگل سیگنال از reporting identity در گوگل آنالیتیکس GA4

ترافیک دایرکت یا Direct Traffic در گوگل آنالیتیکس 4 چیست؟

دایمنشن در ga4 چیست